Kluisridders arrangement

Voor groepen of gezelschappen vanaf 8 personen hebben wij een mooi nieuw concept:

 

De Kluisridders

Het vaste thema hierin is samen. Samen eten van een groot en mals stuk vlees. Bourgondisch, net als in de riddertijd. Het vlees wordt aan tafel door de kok (of de Ridder in het gezelschap!) aangesneden. De bijgerechten worden midden op tafel gezet en je kunt zelf van alles wat nemen.

tafel_2658

 

Wat is er dan mooier om dit samen te doen met familie, vrienden, zakenrelaties of met collega’s waar je nu, in een heel andere setting, mee communiceert.

Kortom De Kluisridders brengt mensen weer tot elkaar en is dus een veel socialer “bij elkaar zijn” in vergelijking met traditioneel tafelen.

Heeft er iemand in uw gezelschap iets speciaals te vieren? Laat deze persoon Ridderen en maak hem of haar de belangrijkste tafelgenoot op deze avond.

 

Het vlees dat we serveren is afkomstig van een mrij rund gekruist met een Belgisch blauwe dikbil. Deze dieren worden in een ruime leefomgeving gehouden en met graan gevoerd. Dit geeft een mooie marmering aan het vlees. Tijdens de bereiding wordt het vlees voor langere tijd op lage temperatuur gegaard voor een optimaal eindresultaat. Deze bijzondere aandacht voor het vlees, levert een eerste klas eindresultaat op, waar wij erg trots op zijn en waar je met je gezelschap optimaal van kunt genieten.

 

Floris-arrangement ‘De Kluisridders’ inclusief soep, vleesschotel, muntspoom en onbeperkt drinken** gedurende 2,5 uur. 

Prijs per persoon € 39,50

 

Gaston-Verwen-arrangement ‘De Kluisridders’ inclusief soep, vleesschotel, historisch dessertbuffet en onbeperkt drinken** gedurende 3,5 uur. Prijs per persoon € 52,50

 

** onbeperkt drinken uit het basisassortiment, bestaande uit koffie, thee, Bavaria pils, huiswijn en frisdrank

 

Iemand in je gezelschap die niet zo van vlees houdt? Wij stellen graag een passend alternatief voor. 

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook