De chef

Chefkok Danny van der Linden stond in de keuken van het prestigieuze Hilton en kookte onder de azuurblauwe hemel van Curaçao voor hij koos voor de JG4A4874keuken van de Brabantse Kluis. Zijn filosofie in een notendop is topproducten te verwerken op een eerlijke manier. Natuurlijk kookt hij graag met producten uit de regio, maar nog belangrijker dat is, dat hij wil koken met het beste. Dat proef je. Danny stuurt in de keuken een ambitieuze jonge brigade aan, die maar één ding wil: u iets heerlijks voorschotelen.

nieuws

14 september, 2017

Wegwerkzaamheden Kloosterdreef

Momenteel wordt aan een renovatie van de Kloosterdreef gewerkt, we krijgen een mooi nieuw wegdek. De werkzaamheden duren...
Lees meer >

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

couverts

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook