Aardse dinerkaart / Shared Dining / Asperge menu

Aardse kaart

Deze kaart bestaat uit eerlijke gerechten, waarvan de ingrediënten met zorg zijn uitgekozen en waarmee ongecompliceerde gerechten worden ontwikkeld. De gerechten zijn zo samengesteld dat de pure smaak en de perfecte kwaliteit van de producten wordt benadrukt.

 

Shared Dining NIEUWIMG_1874

Een echte aanrader, proef & deel samen van de gerechten van de kaart.
4-gangen € 34,95 (vanaf 2 personen)

 

HEMELS ASPERGEMENU

 

Carpaccio van Biezenrund met salade van asperges

of

Gegratineerde asperges met gebakken asperge puntjes en Parmazaanse kaas

of

Duo van asperges en Parmaham

 

000KLUIS 114

 

Aspergesoep met garnituur van ham en ei

 

000

 

Zalm met asperges, met Hollandaise saus

of

Kalfsrib-eye met asperges en bearnaisesaus 

of 

Asperges op Brabantse wijze met ham en ei

 

000

 

Dessert van de chef

 

 

Dinerkaart:

Iets lekkers vooraf

Bruschetta, met diverse toppings
6 stuks 7,25 

12 stuks 13,50

 

Flammkuchen  4,75IMG_1892
Ham op dun brooddeeg met crème fraîche en ui 

Zalm op dun broodbeleg met crème fraîche en rucola

Pulled Pork op dun broodbeleg met crème fraîche en barbecuesaus

 

Voorgerechten

Carpaccio van biezenrund
met pesto- of truffeldressing, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en babyleave sla  9,95 (met geschaafde eendenlever + 2,50)

 

Krokante Geitenkaas
met mango salsa 6,75

Vitello Tonnato  IMG_18919,25

dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes

Zalmcocktail  7,15
met komkommer lint en ei 

 

 

Soepen

Aspergesoep  4,85

romige soep met verse asperges, ham en ei

 

Soep van het seizoen  4,85

 

Tomatensoep van verse tomaten
natuurlijk geserveerd met gehaktballetjes  4,85

 

Zondagse soep
van runderbouillon met vermicelli, verse groenten en soepvlees  4,85

 

Salades

Zuster Sarto’s salade
met gerookte Rijpelaal paling, zalm, makreel, kappertjes en mosterd dille dressing. Voorgerecht 9,25 / Maaltijd  14,75

 

Zuster Madeleine’s salade
met lauwwarme geitenkaas met honing, compote van vijgen, zoetzure uien en gesuikerde noten. Voorgerecht  7,65 /  Maaltijd  12,95

 

Zuster Helena’s  salade
met kipfilet, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, gekookt ei, croutons en ceaserdressing. Voorgerecht  8,25 /  Maaltijd  13,95

 

Hoofdgerechten vis

Duo van heilbot en gamba met kreeftensaus  19,75

 

Zeebaars, bereid met tomaten antiboise  17,85

 

Hoofdgerechten vegetarischIMG_1877

Penne met seizoensgroente en kruidenolie  16,50

 

Vegetarische quesidilla
gevuld met paddenstoelen, spinazie, geitenkaas
en zongedroogde tomaat 16,50

 

Vleesgerechten

Tournedos met pepersaus
Lady 180 gram  23,75 / Men 250 gram  28,50

 

Entrecote met kruidenboter
Lady 200 gram  19,00 / Men 350 gram  21,50IMG_1880

 

Stoofvlees pannetje, bereid met trappist
geserveerd met boerenfriet  17,75

 

Varkenshaas
Omwikkeld met spek, met paddenstoelensaus  16,50

 

 

Barfood

Beefburger, op een Italiaanse bol belegd met sla, bacon, kaas, tomaat, augurk en remoulade mayonaise geserveerd met friet en salade  14,95

 

Klassieke saté van varkenshaasIMG_1887
geserveerd met atja, kroepoek en friet  14,95

 

Boerenschnitzel
met gebakken champignons, Zeeuws spek en ui in de oven gegratineerd met kaas geserveerd met friet en salade  16,95

 

2 Lekkerbekjes, geserveerd met friet, salade en ravigottesaus 15,50

 

Broodje Pulled Pork

Mals varkensvlees geserveerd met friet, salade en barbecuesaus  17,50

 

Nagerechten

Boerenklomp
twee bolletjes vanille ijs met chocolade-, aardbeien- en advocaatsaus  4,65

 

Hemelse modder, luchtige chocolademousse  6,75

 

Coupe Vaticaan, vanille ijs met warme kersen 5,75

 

Zomerkoninkjes

aardbeien, met vanille ijs en slagroom  5,75

 

Coupe Sorbet
sorbet ijs met vers fruit 6,25

 

Gemarineerde ananas
in specerijen met kaneelijs 6,95

 

Gemarineerde aardbeien

in balsamico en zwarte peper  6,75

 

Friandises, zoete lekkernijen voor bij de koffie
6 stuks  4,75 / 10 stuks  7,50

 

 

 

 

 

 

nieuws

15 september, 2016

Rondleiding klooster

Altijd al een kijkje willen nemen in het klooster? Dat kan tijdens een open rondleiding. De nieuwe data vind u hier.&nbs...
Lees meer >

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

couverts

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook