Vergaderruimtes

508A0700Vaak brengt een werkelijk andere omgeving, je ook werkelijk andere gedachten. Juist daarom zijn de vergaderzalen van de Brabantse Kluis enorm populair voor workshops, heidagen, vergaderingen, presentaties, conferenties en bijeenkomsten.

 

De goed geoutilleerde vergaderruimtes bevinden zich onder de sfeervolle houten kap van de langgevel boerderij. Wie tussendoor de zinnen wil verzetten, heeft hier de keuze uit tal van activiteiten of bijvoorbeeld een lekkere wandeling door de landerijen of de kloostertuin. Dankzij de hotelaccommodatie mag een vergadering ook laat worden, of meerdere dagen beslaan.

 

Herberg de Brabantse Kluis is kortom de perfecte locatie voor vergaderen, cursussen, zalenverhuur, opleidingen, presentaties, seminars, heidagen, werklunches en andere zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen tot 50 personen. Bent u met meer mensen, overleg dan met ons over de mogelijkheden.

Parkeren kan voor de deur en is gratis.

 

Klik hier om een virtuele tour te maken door de Brabantse Kluis.

 

Bel voor meer informatie naar: 0492-468110 of vraag direct een offerte aan: Offerte aanvragen

 

Aarle-Rixtel valt onder gemeente Laarbeek, dit jaar verkozen tot Groenste gemeente van Europa! Geniet tijdens uw bijeenkomst van een ontspannen wandeling in het groen.

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook