Wild- en Wijnavond 20 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat u verrassen op deze gezellige avond, door een heerlijk menu. Met professionele uitleg over het vlees door onze slager. En geniet van de bijpassende wijnen.

 

Het menu:

Amuse

Eend op 3 wijzes bereid

 

Voorgerecht
Marbré van fazant, met krokant spek en kool met aardappelen

 

Soep

Wildvelouté

 

Tussengerecht

Hazenpeper met puree van rode kool

 

Hoofdgerecht

Duo van hert, een biefstukje en hertendraadjesvlees met knolselderij en paddenstoelen, geserveerd in consommé.

 

Nagerecht

Kwarktaartje met bosvruchten

nieuws

1 april, 2017

Peelpeuzelen

...
Lees meer >

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

couverts

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook