Reserveer nu

Wandelen tussen de landerijen van Brabant

Zuidoost-Brabant is een gebied waar u heerlijk kunt wandelen. Er zijn in deze regio dan ook verschillende wandelroutes uitgezet. Voor iedere liefhebber is er een afstand. Een kort ommetje, of liever een lange route, alles is mogelijk. 

Wij hebben zelf een mooie route uitgezet in natuurgebied De Biezen, deze 'Pak de Biezen' route gaat midden door de natuur over bospaadjes, met knuppelbruggetjes over moerasgebieden en neemt u mee langs cultuurhistorisch waardevolle bezienswaardigheden.

In de gemeente Laarbeek is ook een wandelroute knooppuntennetwerk uitgezet. U kunt een route starten vanaf de Brabantse Kluis en zo een wandeling uitstippelen in diverse richtingen. Vlak voor de deur van de herberg ligt een knooppunt van wandelroutes.

De Recht en Orde route van de heemkundekring, is ook te starten vanaf onze locatie. U kiest zelf of u een gedeelte loopt van deze 20 km lange wandeltocht, derest kunt u een bijvoorbeeld een andere keer lopen. 

Of wat te denken onze kinderwandelroute, de Biggetjesroute. Speciaal voor kinderen tussen de 3-10 jaar. Zoek de Biggetjes langs de route en beantwoord de vragen met een licht educatief tintje.