Reserveer nu

Brabants Kloosterleven

Op 30 april jl. is Ons Kloosterpad geopend. Een wandelroute van 330 kilometer langs vijftig kloosters in Brabant. 

Een mooie manier om het  kloosterleven te ervaren is al wandelend op pad te gaan. Daarom is er speciaal voor het kloosterjaar een nieuwe wandelroute gemaakt. Ons Kloosterpad kan worden gelopen in vijftien etappes van klooster naar klooster. Rondom deze vijftien vertrek- en aankomstkloosters zijn ook korte rondwandelingen uitgestippeld. Je kunt het pad vanaf 1 mei 2021 lopen.
Bekijk alle informatie op: brabantsekloosterleven.nl

Wandelgids

Om wandelaars van Ons Kloosterpad op weg te helpen is er een Bindboek. Deze gids verbind je met verhalen, beelden, overwegingen en herinneringen aan de bijzondere plekken langs Ons Kloosterpad. In het boek worden de etappes beschreven. Maar het bindboek wil ook een inspiratieboek zijn, met opvallende weetjes, aansprekende kunstfoto’s en bijzondere interviews met mensen die wonen en werken in de kloosters. Het boek kost € 29,50 en is te koop bij verschillende kloosterlocaties en via Berne Media.

Overnachten

Zoekt u een mooie plaats om te overnachten tijdens uw wandeling, kom dan comfortabel overnachten bij de Brabantse Kluis. We hebben een mooie Pelgrims aanbieding. Kijk hier voor de hotelmogelijkheden.