Activiteiten

Of je nu op pad gaat met collega’s, vrienden of familie de Brabantse Kluis biedt je een scala aan activiteiten: recreatief, sportief of leerzaam. Uiteraard zijn ze gerelateerd aan het Missieklooster, de groene omgeving of het boerderijleven.

 

Populair zijn de Tour de Boer en de Boerenmeerkamp die in een boeren-overall gespeeld wordt. Maar je kunt ook de creatieve kant op, met een workshop koeschilderen of klomp-beschilderen. Veel gasten gaan Happen & Stappen door de groene landerijen of op pad met een huifkar. Voor de kids is de Biggetjesroute, een lekker actieve activiteit en wil je quizzen, dan bieden we zowel ‘Wij houden van Brabant’ als ‘Wie is de mol’ of een Boerencasino.

 

Zoek je juist rust en spiritualiteit dan gunnen de zusters je graag een kijkje in hun boeiend kloosterleven.

 

Mag jij dit jaar de familiedag, het vriendenweekend of bedrijfsuitje regelen? Op onze website én in de activiteitenfolder vind je een volledig overzicht van de activiteiten.

 

IMG_8217IMG_1433

DSC_2364.klein

 

 

 

 

 

 

 

 

We adviseren om activiteiten altijd vooraf te reserveren. We  maken ook graag een compleet arrangement voor je op maat, inclusief eten en drinken en wellicht zelfs inclusief een overnachting. Samen kunnen we ook kijken of en hoe we activiteiten kunnen combineren tot een compleet programma. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

nieuws

19 januari, 2017

Laarbeek Groenste Gemeente van Nederland

         De gemeente Laarbeek heeft goud gewonnen bij de nationale groencompeti...
Lees meer >

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook