Arrangementen

FIETS- EN WANDELARRANGEMENT

Geniet van de mooie landelijke omgeving. Waarin veel te zien en te beleven is. Tijdens uw verblijf kunt u te voet of met de fiets het hele gebied verkennen.

Het arrangement bestaat uit:

–          Ontvangst met koffie of thee met een heerlijk stuk gebak

–          2 Overnachtingen in een van onze luxe kamers

–          2 x het boeren ontbijtbuffet

–          1 x wisselend 3-gangen diner van de chef

–          Brabantse Kluis verrassing

–          Informatiepakket over de omgeving

voor de prijs van € 62,25 p.p.p.n. 

WEEKENDAANBIEDING

In het weekend kunt u bij ons met twee personen overnachten voor de prijs van één! We bieden een overnachting voor twee personen, inclusief boeren ontbijtbuffet aan voor de prijs van een eenpersoonskamer.

brabanderIn plaats van € 107,50 betaalt u nu dus maar € 80,00 voor een standaardkamer, per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt. (comfortkamer € 82,50 en luxe kamer € 90,00). Dat wordt echt genieten. Dus pak uw koffer en verwen uzelf met een uitje op het Brabantse platteland.

Natuurlijk is het ook leuk om zo’n overnachting cadeau te doen, nu wij er een beetje aan mee betalen. Deze aanbieding geld voor overnachtingen op zaterdag en/of zondag.

 

In het restaurant van de Brabantse Kluis kunt u heerlijk dineren: we bieden een aardse en een hemelse kaart. Als u gebruik wenst te maken van het diner, dan verzoeken wij u om bij uw hotelreservering ook een restaurantreservering te maken Dan bent u verzekerd bent van een tafeltje in ons restaurant.

Bruidsarrangement

Gaat u trouwen of heeft u iets speciaals te vieren?zevende hemel

Dan heten wij u graag welkom in onze kamer ‘de Zevende Hemel’. Deze mooie hemels blauwe kamer met ruime badkamer draagt bij aan een aangenaam verblijf in onze herberg. Wij zorgen dat de champagne op de kamer voor u klaar staat en een roos wacht op u hoofdkussen. ’s Ochtends brengen we u een heerlijk ontbijt op bed om op het door u gewenst tijdstip. Dit is hemels genieten.

 

Bruidsarrangement € 127,50 voor twee personen.

 

Halfpension

kuppens_fotografie_0645Dit geeft ons écht de kans u volledig in de watten te leggen, want u dineert, slaapt en ontbijt bij ons. Dat kan voor één bedrag. Laat u lekker dus verrassen.

– Aankomst van maandag tot vrijdag

– 1 overnachting in een van onze themakamers

– Boeren-ontbijtbuffet

– 3-gangen diner van de chef op de dag van aankomst

 

1 persoon: € 100,00
2 personen: € 70,00 p.p.

 

 

 

 

Alle arrangementen zijn op basis van 2 personen op 1 kamer. Indien u met meer of minder personen op 1 kamer bent, vraagt u ons dan vrijblijvend om informatie: reserveren@brabantsekluis.nl

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook