Restaurant

De Brabantse Kluis biedt u ook op haar menukaart hemel en aarde.

kuppens_fotografie_0645

Enerzijds is er de aardse kaart. Die brengt u betaalbare en eerlijke keuken zonder franje: denk aan een plateservice gerechten als een Beefburger of een broodje Pulled Pork, maar ook aan een lekkere pannenkoek of een mooie coupe ijs geserveerd in een klomp.

 

kuppens_fotografie_0537bAnderzijds is er dan de hemelse kaart waarop onze chef zich werkelijk helemaal laat gaan en u tongstrelende creaties voorzet, zoals een smakelijke Tournedos, verse vis of gezonde Seabowl.

 

De basis van beide keukens is: verse ingrediënten (als het kan uit de streek of zelfs van eigen boerderij) en toegewijd vakmanschap.

 

U bent al vanaf 9.30 uur welkom voor een mooi stuk taart en bijvoorbeeld een Kuppens fotografie.508A0528.koffie met gebakcappuccino van eigen verse melk. Om 11.30 opent de keuken en serveren we u een fantastische lunch, een aangeklede borrel of dat hemelse of aardse diner.

 

Dieet

Wij merken een groeiende vraag naar dieetmaaltijden van verschillende aard. Zo wordt er steeds vaker gevraagd om glutenvrije maaltijden, lactosevrije maaltijden en maaltijden die passen in een proteïne-dieet of geschikt zijn voor mensen met diabetes. Natuurlijk willen we daar rekening mee houden. Daarom hebben we speciaal voor deze gasten een aangepaste menukaart gemaakt, waarop u direct kunt zien wat u kan of wilt bestellen. Vraag naar het menu bij onze medewerkers.

 

Privé

Als u met een groep iets te vieren hebt of bijvoorbeeld tijdens het diner of de lunch zakelijk en vertrouwelijk door wilt kunnen praten, kunt u bij de Brabantse Kluis ook terecht voor ‘privat dining’. We serveren uw lunch of diner dan in één van de twee aparte ruimtes die we boven, onder het balkenplafond van de langgevelboerderij gecreëerd hebben, of in de sfeervolle Buitenkamer op de begane grond, met uitzicht op de binnenplaats en de boerderij. Deze besloten diners kunnen we serveren voor groepen van 10 tot 30 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Extra’s:

Wij beschikken over een ruim invalidentoilet. Hierop is ook een aankleedkussen voor de baby’s aanwezig. 

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook