Reserveer nu

Comfort kamer in De Brabantse Kluis

Ontdek onze comfortabele kamers. Elke kamer is uniek en voorzien van een smaakvolle inrichting. De authentieke elementen van de kap zorgen voor een knusse sfeer in de kamer en de aanwezige dakramen zorgen voor natuurlijk lichtinval. De kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met douche. Wenst u een bad? Reserveer dan een van onze luxe kamers. 

BIJZONDERHEDEN: 
• Fijne werkplek 
• Badkamer met douche, toilet en wastafel 
• TV en internet 
• Waterkoker met koffie en thee
• Ruime kamer 

BOEK NU EEN KAMER

Ons aanbod

't Laantje (ook voor mindervaliden)

De grote eikenbomen op de mooie muurschildering van 't Laantje heten u van harte welkom in deze kamer. De natuur komt hier naar u toe. Deze hotelkamer heeft speciale faciliteiten om ook mindervaliden of gasten die moeilijk ter been zijn van een heerlijk verblijf te laten genieten. Voor rolstoelgebruikers is er een ruime draaicirkel aangehouden in de slaapkamer en badkamer. Ook beschikt de badkamer over een aangepast toilet met beugels, de wastafel is rolstoelvriendelijk, de spiegel is kantelbaar naar de juiste positie en de douche is ruim en makkelijk toegankelijk. We stellen u graag een douchestoel ter beschikking.


De Hooizolder landelijk en comfortabel

Natuurlijk hoort bij een boerderij ook een Hooizolder. Die heeft de Brabantse Kluis ook. Alleen slaapt u hier niet in het hooi, maar heeft u het comfort van een heerlijk bed. De kamer doet u nog wel denken aan de hooiberg van toen door de verschillende details die u terug ziet komen. Deze tweepersoonskamer beschikt over een ruime landelijk ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel.


De Biezen kamer met uitzicht

Deze kamer biedt u uitzicht op het afwisselend natuurgebied De Biezen, dat bekend is om zijn moerasbossen, graslanden en een enkele akker. Deze tweepersoonskamer beschikt over een ruime landelijk ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel.


De Brabander blikt op de boerderij

De Brabander geeft u uitzicht op de binnenplaats met daar de kalfjes in hun kalfhotels en de koeien van de boerderij. De bijbehorende badkamer, die smal, maar zeer comfortabel is, beschikt u over een douche, toilet en wastafel.

Deze kamer beschikt over een verbindingsdeur naar de naastgelegen kamer de Bedstee en is zo uit te breiden tot een gezinskamer, met 2 aparte slaapkamers en 2 aparte badkamers.