Activiteitenkalender 2018

Carnaval

Tijdens de carnavalsdagen even bijkomen van al het gefeest?

Of juist de carnaval ontvluchten?

 

Bij de Brabantse Kluis bent u even weg van de carnavalsgekte en geniet u van onze heerlijke lunch, high tea of diner. Heerlijk relaxen onder het genot van een hapje en een borrel, zoals u van ons gewend bent.

 

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.30 uur, om 11.30 uur gaat de keuken open en deze is tot 20.00 uur open. Tijdens de carnaval sluiten wij een uur eerder als normaal, om 22.00 uur.

 

Paasbrunch

Samen paaseieren zoeken in de Zustertuin? En daarbij genieten van een heerlijke brunch, dat kan! Voor uitgebreide informatie over de Paasbrunch op 1 april klik hier.

 

 

 

 

 

Asperge avond 20 april

Kom genieten van een heerlijk 5-gangen Asperge diner, inclusief wijnarrangement. Onze chef-kok geeft u uitleg over de heerlijke asperges en de diverse bereidingen die ze toepassen in dit menu.

Wij maken de avond compleet met een uitleg over de diverse wijnen, aroma’s en keuze’s bij de gerechten.

 

Alles in huis voor een ontspannen avond, met een licht educatief tintje omtrent het menu. Menuprijs inclusief wijnarrangement € 55,00 p.p.

 

Moederdagbrunch

Zondag 13 mei 2017 van 11.00 – 13.30 uur, verwen je vrouw, vriendin of (schoon) moeder met dit heerlijke uitje. Voor meer informatie kijk hier.

 

Vaderdaglunch en diner

Op vaderdag zijn wij geopend als normaal. Reserveren is aan te bevelen. Je kunt gebruik maken van onze á la carte lunch of dinerkaart.

 

 

Open rondleiding klooster

P1010597

 

Tot eind april zijn er helaas geen open rondleidingen ivm afwezigheid van Zr Madeleine. Daarna volgen weer nieuwe data.

 

Op deze data kunt u deelnemen aan een rondleiding in het klooster. Hiervoor dient u zich op te geven aan de bar in het restaurant, of via mail: reserveren@brabantsekluis.nl

Er kunnen maximaal 30-35 personen deelnemen. Vol = vol

 

De rondleiding duurt ongeveer één uur. Daarna kunt u nog een wandeling maken door de kloostertuin en een bezoek brengen aan de Mariagrot.

 

De zusters vragen voor deelname een vrijwillige eigen bijdrage voor de missie.

 

 

nieuws

15 september, 2016

Rondleiding klooster

Altijd al een kijkje willen nemen in het klooster? Dat kan tijdens een open rondleiding. De nieuwe data vind u hier.&nbs...
Lees meer >

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook