Activiteitenkalender 2019

Open rondleiding klooster

 

Vrijdag 8 november 13.00 uur
Vrijdag 20 december 13.00 uur

 

Op deze data kunt u deelnemen aan een rondleiding in het klooster. Hiervoor dient u zich op te geven aan de bar in het restaurant, of via mail: reserveren@brabantsekluis.nl

Er kunnen maximaal 30-35 personen deelnemen. Vol = vol

 

De rondleiding duurt ongeveer één uur. Daarna kunt u nog een wandeling maken door de kloostertuin en een bezoek brengen aan de Mariagrot.

 

De zusters vragen voor deelname een vrijwillige eigen bijdrage voor de missie.

 

Wildavond met speciaal bieren 1 november a.s. aanvang 19.00 uur.

Na de geweldige editie van afgelopen jaar, staat ook dit jaar de wildavond weer op het programma. We gaan de avond een beetje vernieuwen. De live muziek van afgelopen jaar was erg in de smaak gevallen, vandaar dat we dat dit jaar voort willen zetten. Ook de uitleg van onze slager, vormt een vast onderdeel van de avond.

Wat veranderd er dan? In plaats van een bijpassend wijnarrangement, hebben we dit jaar een bijpassend (speciaal)bier arrangement. Met natuurlijk ook uitleg van de brouwer.

En de gerechten gaan we op een vernieuwende manier serveren.

 

Een wildproeverij met bijpassende bieren, het zogenaamde foodpairing. Heerlijk kleine amuse gerechtjes die zo zijn bereid om perfect te combineren met de bieren van Brouwerij Laarbeek.

 

De Bieren worden gepresenteerd door de brouwers. Ook de slager is aanwezig die u wegwijs maakt in de wereld van het wild.

 

Diverse kleine hapjes, klassieke gerechtjes en bourgondisch fingerfood bereid met een diversiteit van wild met passende garnituren, denk hierbij aan een mini wild burger, rendang van hert, bitterbal met haas, bruschetta met huisgegaarde wildham of een mini saté van wild zwijn. Gezien nog niet alles bekend is bij onze leveranciers zal de exacte invulling later volgen.

 

Deze avondvullende gelegenheid neemt u mee op reis door het grote aanbod in wild en de beste bieren uit de collectie van Brouwerij Laarbeek.

 

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden met wild en creativiteit van de chef voor een all-in prijs van € 55,00.

 

Reserveer nu via: reserveren@brabantsekluis.nl of bel 0492-468110

 

Sinterklaas Ontbijt

Sinterklaasontbijt 1 december

 

Kerst

KERST MENU

 

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook