Reserveer nu

Fietsroutes van Herberg de Brabantse Kluis

De Brabantse Kluis ligt midden in een prachtige fietsregio. Geen wonder dat de fietsenrekken van de herberg vaak goed gevuld zijn.
De Herberg is lid van ‘Fietsers Welkom!’, heeft vier eigen oplaadpunten voor elektrische fietsen en eigen fietsroutes.
Wilt u een fiets bij ons huren? Dat is natuurlijk ook mogelijk, gelieve dit vooraf  aan ons door te geven. Dan zorgen wij voor het juiste aantal fietsen.


 

Knooppunten

Knooppunt 66 is het dichtsbijzijnde knooppunt vanuit ons gezien. Begin of eindig hier uw route en geniet bij ons van koffie/thee met gebak.

Het knooppunt ligt op 2 km afstand. Vanuit dit knooppunt kunt u aansluiten op de 'Bruggen- en kanalenroute'.

Een route van 40 km, langs de Mariagrot in Mariahout, verschillende kanalen van de Waterpoort van De Peel en door de heerlyckheid Gemert. Gezellige dorpskernen met de mogelijkheid om even uit te rusten op een terrasje.
Deze mooie route heeft voor ieder wat wils.
 


 

Happen en Trappen

Wij zijn deelnemer van Happen en Trappen en de route ‘Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden’ stopt ook bij ons. U fietst langs de mooiste plekjes in de streek, midden door de Brabantse natuur. Waarbij u tussendoor stopt om de innerlijke mens te verwennen. U geniet hierbij van een 5-gangen diner. 

De route is 48 km lang en duurt ongeveer 8 uur, waarbij u kunt starten tussen 10.00 – 11.00 uur.

Reserveren voor deze route kan via: Happen en Trappen


 

Onze eigen fietsroutes

In samenwerking met Tourclub Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel heeft de Brabantse Kluis diverse fietsroutes uitgezet. De routes kunt u gratis downloaden via onze site. Het zijn routes met verschillende afstanden, voor de recreatieve en/of getrainde fietser. De routes zijn uitgezet door mooie gebieden. U fietst afwisselend door landerijen, bossen en dorpskernen. De routes passeren ook diverse horecagelegenheden waar u een stop kunt maken. 

Rondum Gimmert 22 km 
Rondje Nuenen 26 km
Stippelberg route 37 km 
Dierenrijkroute 38 km 
Rondom Rooi 58 km 

Zelf kunt u ook een eigen mooie route plannen op planjeroute.nl of op visitbrabant.com

Wij wensen u veel fietsplezier!


 

Fietsen met Routiq.com

Wij helpen u graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt fietsen. U kunt zelf een route samenstellen op Routiq.com, maar u kunt ook gebruik maken van de diverse mooie routes die wij online al hebben uitgezet. De routes zijn met uw mobiele telefoon of gps systeem gemakkelijk te volgen. Deze routes kunt u downloaden via de volgende link: 

Fietsen door de prachtige omgeving van Stiphout
Een rondje fietsen door Aarle-Rixtel, Elsendorp en Milheeze

Uiteraard kunt u na afloop van uw fietstocht ook aanschuiven in het restaurant of op het terras. Voor een lekkere ijskoffie, smoothie, salade lunch of een stevig broodje hamburger.


 

Elektrische fiets

De elektrische fiets wordt meer gebruikt dan ooit. Het is voor senioren een uitkomst om zo lang mogelijk mobiel te blijven. Voor jongere rijders biedt het de mogelijkheid om grotere afstanden te overbruggen.

De gebruikers van elektrische fietsen worden steeds jonger. Dit bewijst dat het 65 – plus – imago van de elektrische fiets voorgoed verdwenen is. Wij supporteren de elektrische fietsers heel graag. Daarom heeft de Brabantse Kluis maar liefst vier oplaadpunten voor deze fietsen. U kunt zelf binnen ook een beetje opladen met koffie of een lunch.