Reserveer nu

Hotel Arrangementen

Hieronder vindt u de verschillende hotel arrangementen. Alle arrangementen zijn op basis van 2 personen op 1 kamer. Indien u met meer of minder personen gebruik wilt maken van de arrangementen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 


 

Fiets/wandel en Hotelarrangement

Geniet van de mooie landelijke omgeving. Waarin veel te zien en te beleven is. Tijdens uw verblijf kunt u te voet of met de fiets het hele gebied verkennen.

Het arrangement bestaat uit:
- Ontvangst met koffie of thee en een heerlijk stuk gebak
- 2 overnachtingen in een van onze mooie kamers
- 2 x het boeren ontbijtbuffet
- 1 x wisselend 3-gangen diner van de chef
- Brabantse Kluis verrassing
- Informatiepakket over de omgeving

Voor de prijs van € 62,25 p.p.p.n. op basis van 2 persoonsbezetting


 

Weekendaanbieding

In het weekend kunt u bij ons met twee personen overnachten voor de prijs van één! We bieden een overnachting voor twee personen, inclusief boeren ontbijtbuffet aan voor de prijs van een eenpersoons overnachting.

Natuurlijk is het ook leuk om zo’n overnachting cadeau te doen, zeker nu wij er een beetje aan mee betalen. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag en/of zondag.

In het restaurant van de Brabantse Kluis kunt u heerlijk dineren, we bieden een menukaart met helmelse en aardse gerechten. Als u gebruik wenst te maken van het diner, dan verzoeken wij u om bij uw hotelreservering ook een restaurantreservering te maken. Dan bent u verzekerd van een tafeltje in ons restaurant. Dat wordt echt genieten. Dus pak uw koffer en verwen uzelf met een uitje op het Brabantse platteland.

In plaats van € 107,50 betaalt u nu dus maar € 80,00 voor een standaardkamer, per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt. (Comfortkamer € 82,50 en luxe kamer € 90,00)

Afgelopen vrijdag genoten van een overnachting en diner bij dit geweldige etablissement.

 

Halfpension in Onze herberg

Dit geeft ons écht de kans om u volledig in de watten te leggen, want u dineert, slaapt en ontbijt bij ons. En dat kan allemaal voor één bedrag. Laat u dus lekker verrassen!

Het arrangement bestaat uit:
- Aankomst van maandag tot vrijdag
- 1 overnachting in een van onze themakamers
- Boeren-ontbijtbuffet
- 3-gangen diner van de chef op de dag van aankomst

1 persoon: € 100,00
2 personen: € 70,00 p.p.


 

Bruidsarrangement

Gaat u trouwen of heeft u iets speciaals te vieren?
Dan heten wij u graag welkom in onze kamer ‘de Zevende Hemel’. Deze mooie hemels blauwe kamer met ruime badkamer draagt bij aan een aangenaam verblijf in onze herberg. Wij zorgen dat de champagne op de kamer voor u klaar staat en een roos wacht op u hoofdkussen. ’s Ochtends brengen we u een heerlijk ontbijt op bed om op het door u gewenst tijdstip. Dit is hemels genieten.

Bruidsarrangement € 127,50 voor twee personen.