Reserveer nu

High Tea Babyshower

Ben je op zoek naar de perfecte plek om de babyshower van je vriendin te vieren? Zoek niet verder! Bij de Brabantse Kluis bieden we een betoverende Babyshower High Tea aan voor 28,95 per persoon. Kom samen met de mama-to-be en geniet van een onvergetelijke middag vol lekkernijen en gezelligheid.


Wat kun je verwachten?

Driegangen High Tea:
1. Soepje: Begin met een heerlijk huisgemaakt soepje!
2. Hartige ronde: Geniet van een selectie van smaakvolle sandwiches en hartige hapjes naar chefs keuze, perfect afgestemd op het thema.
3. Zoete ronde: Sluit af met verrukkelijke zoetigheden naar chefs keuze, waaronder kleurrijke chocolaatjes en snoephartjes.

We starten met een heerlijk glaasje bubbels op de juiste kleur! Daarbij staat natuurlijk onbeperkt thee en jus d'orange op tafel. We zetten diverse soorten verse thee voor jullie klaar, zodat iedereen zelf de smaken kan uitproberen, met daarbij honing, muntblaadjes, kaneel en citroen- en sinaasappelschijfjes. 


Laat je onderdompelen in een wereld vol roze of blauwe details, waar elke hap een nieuwe verrassing biedt. Bij de Brabantse Kluis maken we van de babyshower een onvergetelijke belevenis met natuurlijk (alcoholvrije) prosecco in de kleur van het geslacht, mocht dit bekend zijn.

Reserveren? Bel ons op 0492-468110 (tijdens kantooruren) of mail ons op reserveren@brabantsekluis.nl. We kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere dag te vieren!