Reserveer nu
De kerstboom staat opgetuigd, de open haard knettert en de kaarsjes branden. Op tafel komen de meest smakelijke gerechten.

Wat is het programma voor de kerstdagen?

Het programma voor de kerstdagen van 2020 is nog niet bekend. Zodra wij meer weten over de dan geldende regelgeving, gaan wij kijken naar onze invulling. Wellicht wordt het dit jaar een leuke take-away om thuis van te genieten met de hele familie.

Hoe was het andere jaren?

Zowel op eerste als op tweede kerstdag hebben we een middag- en een avondzitting. De middagzitting vangt aan tussen 12.30 en 13.30 uur (uiterlijk einde 17.30 uur). De avondzitting vangt aan tussen 18.30 en 19.30 uur. Beide dagen zijn we enkel op reservering geoepend.

Wij serveren geen vaststaand menu, u kunt zelf kiezen wat u gaat eten uit onze gevarieerde á la carte kerstkaart. U kunt zelf bepalen of u kiest van 3 of 4 gangen en maakt aan tafel uw keuze. De kinderen kunnen kiezen van de feestelijke kerstgerechten in het klein of van het Biggetjesmenu. Het volledige kerstmenu kunt u hieronder bekijken. 

Klik hier voor het menu van 2019

Shared Dining (tip)

Geen traditioneel menu, maar eigentijds samen genieten van al het heerlijks op het kerstmenu. Het Shared Dining is een 4-gangen diner om samen te delen en te genieten. Midden op tafel worden per gang de gerechten geserveerd, waarvan u zelf naar wens kunt nemen. Zo kunt u ook eens iets anders uitproberen! 
Alleen per tafel te bestellen voor 42,50 per persoon (alle volwassenen). En enkel op reservering vooraf, dit in verband met de voorbereidingen.


Op kerstavond zijn wij traditioneel gesloten om 17.00 uur. 

Kerst met zakenrelaties of medewerkers

Samen met collega’s of zakenrelaties kerst vieren. Een keer iets anders dan een uitgeserveerd diner of een buffet? Walking dinner is helemaal hip tegenwoordig. Gezellig samen borrelen en ondertussen genieten van allerlei culinaire gerechtjes, uitgeserveerd gedurende de hele avond. Een walking dinner is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen.

Kerstpakketten

In onze streekwinkel vindt u leuke cadeau’s voor onder de boom of voor op het werk. Samen met u maken we ook graag een pakket op maat voor u. Of wat te denken van een Brabantse Kluis cadeaubon? Deze is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.