Reserveer nu

December feestmaand!!!! Kerst special

Genieten van de Kluis in december kan! Dit jaar hebben we een iets andere invulling gegeven aan de Kerst als andere jaren.
Het restaurant zelf is gesloten, we zijn alleen open voor De Kluis Thuis Take Away.  En daar hebben we een mooi assortiment aan gerechten voor.

De meeste feestelijke menu's en gerechten zijn de hele maand te bestellen, dus ook als je op een andere dag Kerst viert, dan zijn er leuke gerechten te bestellen. Bestel gemakkelijk via onze Take Away.  

1. Gourmetpakket van volwassenen en kinderen
Ideaal voor alle feestdagen! Denk aan Sinterklaasavond, Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag of Nieuwjaarsdag

2. Feestelijke Kerstbrunch
Deze Brunch is natuurlijk ideaal om tijdens de Kerstdagen te nuttigen met je gezin en ouders. Maar hij is ook zeer geschikt om op de zaak te gebruiken en samen met je collega’s of vrienden van te genieten.

3. Shared Dining (alleen tijdens de Kerstdagen te bestellen)
Geniet van veel verschillende gerechtjes om samen van te delen. De tafel is hiermee goed gevuld. Enkele gerechtjes moet je zelf nog opwarmen, dit is eenvoudig te doen via de bijgeleverde instructie. Wij doen alle voorbereidingen, jullie kunnen genieten van een feestelijke maaltijd, samen met je gasten.

4. Feestelijk borrelplateau
Dit goed gevulde plateau is geschikt voor tal van feestelijkheden, denk aan de Sinterklaasavond, de bedrijfsborrel, thuis tijdens de kerst of als Nieuwjaarstraktatie voor jezelf of je gasten. Misschien heb je zelf nog een beter idee! Het wordt vast genieten van deze lekkere hapjes.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webshop.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen met u de meest passende oplossing zoeken. Mail naar reserveren@brabantsekluis.nl of bel ons tijdens kantooruren op 0492-468110.

Wij zijn zowel Kerstavond, als 1e en 2e Kerstdag gesloten. Op 24 december zijn we de hele dag open om de Take Away gerechten van de Kluis Thuis op te halen.

Christmas Drive Thru

Hoe gaat u dit jaar het kerstpakket uitdelen? Wilt u er toch een speciaal moment van maken? Wat dacht u van een Christmas Drive Thru bij de Brabantse Kluis! De directeur op de binnenplaats met het kerstpakket, een kerstroute vol fonkelende lichtjes, kerstmuziek, brandende vuurkorven, stoppen voor een hapje en een drankje, een leuke kerstmuts, of ….

U kunt u eigen kerstpakket meenemen en deze hier uitreiken, of kies voor een cadeaubon van De Brabantse Kluis en steun meteen ons restaurant!

Brabantse Kluis kerstpakket, denk aan:

Cadeaubon van € 35.00 inclusief gratis fles Merlot

Cadeaubon van € 50.00 inclusief gratis fles Cabernet Sauvignon

Samen met u maken we er graag een feestelijk moment van en kijken we naar de perfecte invulling voor uw bedrijf. Vanaf € 10.00 per persoon hebben we leuke mogelijkheden.

Reserveren

Wilt u meer informatie over de Christmas Drive Thru, over een kerstpakket of over een cadeau voor in uw kerstpakket. Neem dan vrijblijvend contact met onze afdeling reserveringen. Wij denken graag met u mee.

Kerstpakketten

In onze streekwinkel vindt u leuke cadeau’s voor onder de boom of voor op het werk. Samen met u maken we ook graag een pakket op maat voor u. Of wat te denken van een Brabantse Kluis cadeaubon? Deze is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.