Reserveer nu
De kerstboom staat opgetuigd, de open haard knettert en de kaarsjes branden. Op tafel komen de meest smakelijke gerechten.

Dit is het programma voor de maand december - Sinterklaas - Kerst - Oud en Nieuw

Kerstmis 2020

Genieten van de Kluis met Kerst kan! Dit jaar hebben we een iets andere invulling gegeven aan de kerst als andere jaren. Door het beperkt aan zitplaatsen dat we momenteel mogen voeren, is het restaurant deze dagen gesloten. We kunnen de families zoals we gewend zijn om ze te ontvangen niet op een leuke manier placeren en daarom kiezen we voor een andere oplossing.
Niet getreurd echter: we hebben een aantal hele mooie menu's opgezet voor een Kerst met De Kluis Thuis. 

De feestelijke menu's en gerechten zijn de hele maand te bestellen, bestel gemakkelijk via onze Webshop. (de webshop) wordt binnenkort gevuld met de juiste artikelen en prijzen)

1. Fonduepakket van volwassenen en kinderen
Ideaal voor alle feestdagen! Denk aan Sinterklaasavond, Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag of Nieuwjaarsdag

2. Feestelijke Kerstbrunch
Deze Brunch is natuurlijk ideaal om tijdens de kerstdagen te nuttigen met je gezin en ouders.
Maar hij is ook zeer geschikt om op de zaak te gebruiken en samen met je collega’s van te genieten.

3. Shared Dining
Geniet van veel verschillende gerechtjes om samen van te delen. De tafel is hiermee goed gevuld. Enkele gerechtjes moet u zelf nog opwarmen, dit is eenvoudig te doen via de bijgeleverde instructie. Wij doen alle voorbereidingen, u kunt genieten van een feestelijke maaltijd, samen met uw gasten. Uitermate geschikt voor Kerstavond of de Kerstdagen zelf.

4. Feestelijk borrelplateau
Dit goed gevulde plateau is geschikt voor tal van feestelijkheden, denk aan de Sinterklaasavond, de bedrijfsborrel, thuis tijdens de kerst of als Nieuwjaarstractatie voor jezelf of je gasten. Misschien heb je zelf nog een beter idee! Het wordt vast genieten van deze lekkere hapjes.

5. Zakelijke Saladelunch of Broodjeslunch
Iets te vieren op de zaak, of gewoon je broodtrommel vergeten, wilt u samen met uw werknemers of collega’s de feestdagen inluiden of een goede invulling tijdens een van uw meetings, dan hebben wij een mooie lunch aan te bieden! U kunt zich op uw zaken concentreren. Wij op een goede, gezonde en natuurlijke een lekkere lunch!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webshop.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen met u de meest passende oplossing zoeken. Mail naar reserveren@brabantsekluis.nl of bel ons tijdens kantooruren op 0492-468110.

Wij zijn zowel kerstavond, als 1e en 2e Kerstdag gesloten. Op 24 december zijn we de hele dag open om de take away gerechten van de Kluis Thuis op te halen.

Kerst met zakenrelaties of medewerkers

Samen met collega’s of zakenrelaties kerst vieren. Een keer iets anders dan een uitgeserveerd diner of een buffet? Walking dinner is helemaal hip tegenwoordig. Gezellig samen borrelen en ondertussen genieten van allerlei culinaire gerechtjes, uitgeserveerd gedurende de hele avond. Een walking dinner is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen.

Kerstpakketten

In onze streekwinkel vindt u leuke cadeau’s voor onder de boom of voor op het werk. Samen met u maken we ook graag een pakket op maat voor u. Of wat te denken van een Brabantse Kluis cadeaubon? Deze is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.