Reserveer nu

Ons restaurant

We zijn weer open! 

We hebben mooie nieuwe menukaarten gemaakt, met heerlijke gerechten. U kunt tegenwoordig ook zelf bestellen, met een QR reader komt u in onze online bestelmodule. Zo kunnen wij u veilig en vernieuwend van dienst zijn. 

Aantal gasten
Momenteel hebben wij nog een aangepaste tafelopstelling in het restaurant in verband met de 1.5 meter. Wilt u verzerkerd zijn van een tafeltje, reserveer dan tijdig. Het kan gemakkelijk online. Gezien de beperkte ruimte, vragen wij u wel om op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Bent u meer dan een kwartier te laat, dan kunnen wij uw tafel weggeven aan de volgende gast.
We beschikken ook over een ruim terras, waar we 'onbeperkt' gasten mogen ontvangen. Reserveren voor het terras kan nu tijdelijk ook. U bent dan verzekerd van uw tafel. Binnenkomen en ter plaatse u terrastafel reserveren, mag ook. Onze medewerkers staan bij de entree om onze gasten professioneel te ontvangen.

Uiteraard werken wij volgens de regels van het RIVM, dat betekent dat we triage doen bij binnenkomst. Heeft u klachten (hoesten, niezen, benauwd, koorts, of bent u in quarantaine) dan kan de reservering helaas niet doorgaan en ontvangen we u graag op een ander moment. Zo kunnen we een veilige omgeving voor onze gasten en onze medewerkers creëren. 

Graag tot snel!

Christa en Geert Migchels en het team van de Brabantse Kluis

 

Restaurant

De Brabantse Kluis is een toegankelijk familie restaurant met aandacht voor kwaliteit. Hiernaast zijn wij ook een kindvriendelijk restaurant waar u lekker met uw kind(eren) kunt lunchen of dineren, wij zijn voorzien van een kinderspeelhoek en de kinderen kunnen zich goed vermaken met de dieren op onze boerderij. Ook bent u met hele groepen welkom. Wij zijn een bourgondisch restaurant waar genieten centraal staat. Onze herberg ligt op een erg bijzondere locatie, midden in de landerijen, naast het Missieklooster Heilig Bloed. 

Zoekt u nog een plek om lekker te lunchen of dineren voor jong en oud? Dan bent u hier aan het goede adres! Zeven dagen per week staat ons enthousiaste en gemotiveerde team Brabanders graag voor u klaar om u ons stukje Hemel op Aarde te laten ervaren. Want hoe mooi de plek ook is, onze medewerkers maken het verschil. 

Wilt u graag met zakenrelaties of buitenlandse gasten komen eten? Klik hier voor meer informatie.

Onze chef-kok

Chef-kok Danny van der Linden stond in de keuken van het prestigieuze Hilton en kookte onder de azuurblauwe hemel van Curaçao voor hij koos voor de keuken van de Brabantse Kluis. Zijn filosofie in een notendop is topproducten te verwerken op een eerlijke manier. Natuurlijk kookt hij graag met producten uit de regio, maar nog belangrijker dat is, dat hij wil koken met het beste. Dat proef je. Danny stuurt in de keuken een ambitieuze vaste brigade aan, die maar één ding wil: u een heerlijke maaltijd voorschotelen.