Reserveer nu

Ons restaurant

Momenteel zijn we alleen open voor De Kluis Thuis Take Away. We hebben lekkere warme dranken To Go, koffie, warme chocomel met slagroom of een heerlijke glühwein. Voor tijdens een mooie herfstwandeling, bijvoorbeeld in natuurgebied De Biezen. Of kies voor een lunch tijdens je thuiswerkdag, of voor het gemak van een afhaaldiner, zodat je niet hoeft te koken en jezelf even lekker kunt genieten. Neem hier een kijkje op ons Take Away menu.

We zijn dagelijks open. Maandag - vrijdag van 11.00 - 19.30 uur op zaterdag en zondag van 9.00 - 19.30 uur. 

Graag tot snel!

Christa en Geert Migchels en het team van de Brabantse Kluis

Restaurant

Herberg de Brabantse Kluis is een toegankelijk familierestaurant met veel aandacht voor kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook een kindvriendelijk restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren met uw kinderen. Wij hebben een kinderspeelhoek waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook prima vermaken met de dieren op onze boerderij. Wij verwelkomen ook hele groepen mensen. Wij zijn een Bourgondisch restaurant waar genieten centraal staat. Onze herberg ligt op een heel bijzondere locatie, omgeven door landerijen, naast het klooster 'Heilig Bloed'.

Ben je op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt lunchen voor jong en oud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en gemotiveerde team van 'Brabanders' staat zeven dagen per week voor u klaar om ons stukje hemel op aarde te ervaren. Want hoe mooi de plek en het landschap ook al zijn, onze medewerkers maken echt het verschil.

Dineren met zakenrelaties of buitenlandse gasten? Klik hier voor extra informatie.

 

Onze chef-kok

Chef-kok Danny van der Linden stond in de keuken van het prestigieuze Hilton en kookte onder de azuurblauwe hemel van Curaçao voor hij koos voor de keuken van de Brabantse Kluis. Zijn filosofie in een notendop is topproducten te verwerken op een eerlijke manier. Natuurlijk kookt hij graag met producten uit de regio, maar nog belangrijker dat is, dat hij wil koken met het beste. Dat proef je. Danny stuurt in de keuken een ambitieuze vaste brigade aan, die maar één ding wil: u een heerlijke maaltijd voorschotelen.