Reserveer nu

Ons restaurant

Een toegankelijk familie restaurant met aandacht voor kwaliteit. Hiernaast zijn wij ook een kindvriendelijk restaurant waar u lekker met uw kind(eren) kunt lunchen of dineren, wij zijn voorzien van een kinderspeelhoek en de kinderen kunnen zich goed vermaken met de dieren op onze boerderij. Ook bent u met hele groepen welkom. Wij zijn een bourgondisch restaurant waar genieten centraal staat. Onze herberg ligt op een erg bijzondere locatie, midden in de landerijen, naast het Missieklooster Heilig Bloed. 

Zoekt u nog een plek om lekker te lunchen of dineren voor jong en oud? Dan bent u hier aan het goede adres! Zeven dagen per week staat ons enthousiaste en gemotiveerde team Brabanders graag voor u klaar om u ons stukje Hemel op Aarde te laten ervaren. Want hoe mooi de plek ook is, onze medewerkers maken het verschil. 

Wilt u graag met zakenrelaties of buitenlandse gasten komen eten? Klik hier voor meer informatie.

Onze chef-kok

Chef-kok Danny van der Linden stond in de keuken van het prestigieuze Hilton en kookte onder de azuurblauwe hemel van Curaçao voor hij koos voor de keuken van de Brabantse Kluis. Zijn filosofie in een notendop is topproducten te verwerken op een eerlijke manier. Natuurlijk kookt hij graag met producten uit de regio, maar nog belangrijker dat is, dat hij wil koken met het beste. Dat proef je. Danny stuurt in de keuken een ambitieuze vaste brigade aan, die maar één ding wil: u een heerlijke maaltijd voorschotelen.