Reserveer nu

Ons restaurant

Het gastvrije team van De Brabantse Kluis staat 7 dagen per week voor u klaar. Van maandag tot vrijdag vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.
Liever thuis van onze heerlijke gerechten genieten? Ga dan voor Take Away.

Graat tot snel!

Christa en Geert Migchels en het team van de Brabantse Kluis

Graag tot snel!

Christa en Geert Migchels en het team van de Brabantse Kluis

Restaurant

Herberg de Brabantse Kluis is een toegankelijk familierestaurant met veel aandacht voor kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook een kindvriendelijk restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren met uw kinderen. Wij hebben een kinderspeelhoek waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook prima vermaken met de dieren op onze boerderij. Wij verwelkomen ook hele groepen mensen. Wij zijn een Bourgondisch restaurant waar genieten centraal staat. Onze herberg ligt op een heel bijzondere locatie, omgeven door landerijen, naast het klooster 'Heilig Bloed'.

Ben je op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt lunchen voor jong en oud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en gemotiveerde team van 'Brabanders' staat zeven dagen per week voor u klaar om ons stukje hemel op aarde te ervaren. Want hoe mooi de plek en het landschap ook al zijn, onze medewerkers maken echt het verschil.

Dineren met zakenrelaties of buitenlandse gasten? Klik hier voor extra informatie.

 

Onze chef-kok

Onze chef-kok heeft veel inspiratie. Hij kijkt graag rond wat hip en lekker is en houdt daarbij natuurlijk rekening met de wensen van onze gasten. Iedere keer weet hij weer heerlijke gerechten op onze menukaart te zetten. Natuurlijk hebben we een aantal toppers door de jaren heen, die niet mogen ontbreken, denk aan de Salade van Zuster Sarto, met verse Rijpelaal paling, zalm en makreel, of een Boer Geert's uitsmijter met 3, 4 of wie durft 5 eieren. Kom je 's avonds lekker dineren, probeer dan eens onze verrukkelijke carpaccio of een malse tournedos.