Reserveer nu

Sinterklaas 2022

In 2022 zijn we er weer met het Sinterklaas ontbijt. De datum is nog niet bekend. Zodra hierover meer informatie is, zullen we deze hier vermelden.

Ieder jaar komt Sinterklaas langs met zijn Pieten. En verrast ons met een mooi, vriendelijk optreden. Het blijft spannend wat de Pieten nu weer meegemaakt hebben...

Het Sinterklaasontbijt heeft een vernieuwd jasje. Het ontbijt wordt op tafel geserveerd ipv vanaf een buffet. Alleen voor de warme gerechtjes hoef je naar het buffet, de rest komt per gezelschap op tafel te staan. Zo kun je rustig en uitgebreid genieten van het ontbijt.

Het ontbijt begint om 9.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Sinterklaas heeft gezegd om rond 9.30 uur bij ons aan te komen. Voor de kinderen neemt hij een leuk presentje mee. 

Meld jezelf dan tijdig aan, want de plaatsen bij het Sinterklaasontbijt zijn gewild.

De prijs voor het ontbijt is per kind tot 12 jaar € 12.65 (kinderen van 0-1 jaar gratis) en voor een volwassene of vanaf 12 jaar is het bedrag  € 16.25. Wat kun je verwachten: heerlijke vers afgebakken broodjes, brood, croissants en zoete broodjes, diverse soorten beleg, vlees, kaas en zoet. Warme gerechtjes als poffertjes en roerei. Zoete sinterkaas lekkernijen. Inclusief koffie, thee, melk, jus d'orange en ranja. 

Zoek je nog een leuk Sinterklaascadeau?
Denk dan eens aan een Brabantse Kluis cadeaubon, voor ieder gewenst bedrag verkrijgbaar.