Yoga en wandelen als retraite (nieuw)

Je lichaamsbewustzijn activeren tijdens het lopen. Ontdekken hoe fysieke belasting tijdens lopen kan transformeren als het lichaam zo optimaal beweegt. Tijdens deze wandel retraite ben je stil en aandachtig. Je wekt bewustzijn, hetgeen verruimend werkt, de energie kan letterlijk weer stromen en zo wordt de geest uitgenodigd om tot rust te komen.

 

Wanneer:

Als onderbreking van een seminar, een vergadering, een bijeenkomst waar yoga1de dialoog de boventoon voert en het zitvlees wordt uitgedaagd tot ongekende prestaties…..met andere woorden te lang stilzitten. Maar ook als originele wending van bijvoorbeeld een personeelsuitje of vrijgezellendag. Ontdek hoe verrassend het is om met elkaar te lopen en in jezelf te ervaren wat lopen met je kan doen.

 

Waarom:

Mentale ontspanning

Een retraite is in de meeste opzichten een spiritueel zelfonderzoek in afzondering. Je kunt je lichaamsbewustzijn door te observeren tijdens lopen beschouwen als een vorm van afzondering. Intenser gaan ervaren wat je lichaam je aanreikt als je in staat bent om te luisteren en de taal van je eigen lichaam leert begrijpen. Dit geeft uiteindelijk krachtige mentale ontspanning.

 

Waar:

yoga2In de mooie natuurlijke omgeving van Herberg de Brabantse Kluis en de naastgelegen kloostertuin. Bij mooi weer met makkelijke schoenen en luchtige kleding, bij nat en koud weer met eventueel beschermende kleding en goede warme schoenen, zodat de voeten niet koud worden. Kortom onder alle weersomstandigheden kunnen we deze yoga laten ervaren.

 

De kosten: 

5-7 personen € 30,00

8-10 personen € 25,00

11-14 personen € 18,50

Groepsgrootte: 5-14 personen

Duur: één uur
Suggestie: Combineer met een gezonde salade lunch

 

Inclusief een gezonde smoothie na afloop.

 

De yoga wordt gegeven in samenwerking met Lifestyle Center Laarbeek.

 

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook