De Mensen

De Brabantse Kluis is het domein van Geert en Christa Migchels. Zo werken hier samen op de kloosterboerderij, waarbij Geert zich voornamelijk ontfermt over de 110 melkkoeien en 90 stuks jongvee op het landgoed van ongeveer 50 ha in Aarle-Rixtel, vlak bij Helmond en Eindhoven.

 

deBrabantseKluis_AarleRixtel 02Boer Geert is in 1994 als bedrijfsleider gaan werken op de kloosterboerderij van de zusters. Daarnaast had hij zelf ook een melkveebedrijf. Deze bedrijven zijn na een paar jaar samengevoegd tot één mooi bedrijf: Boerderij Missieklooster Migchels.

 

Gastvrouw Christa is ook op de boerderij opgegroeid. Ze volgde echter een horecaopleiding en werkte jaren in verschillende hotels en restaurants. In 2008 is de leegstaande langgevelboerderij omgebouwd tot herberg, waar Christa nu het scepter zwaait over het restaurant en hotel.

 

Geert en Christa hebben twee kinderen: Tinka en Krijn. Die zorgen thuis en op de boerderij vaak voor een vrolijke noot. Daarnaast zorgen ze er met hun kritische blik voor dat de Brabantse Kluis in het restaurant en bij de activiteiten, 

een waar paradijs voor kinderen is.

KLUIS 410

 

En ook de missiezusters zijn nog steeds veel aanwezig rond de herberg. Veel van de zusters komen oorspronkelijk uit Duitsland of Oostenrijk, dus u moet niet raar opkijken als er soms een woordje Duits op het erf gesproken wordt.

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook