Hotel

Wat ooit het oude woonhuis van de kloosterboerderij was, is nu een sfeervol hotel met acht bijzonder comfortabele kamers. Hier valt u in slaap in de heerlijke bedden om ’s ochtend uitgerust te ontwaken van het geluid van de melkkoeien die voor een eerste keer gemolken worden. Natuurlijk kunt u de zwaluwnesthotelovernachtingen ook heel goed combineren met een familiediner, een vergadering of een (bedrijfs)uitje. Daarvoor bieden we aantrekkelijke arrangementen aan.

 

Alle acht kamers zijn bijzonder sfeervol en beschikken over Wifi en een flatscreen televisie. De kamers zijn ruim, zodat er altijd een kinderbed bijgeplaatst kan worden. Sommige zijn zelfs groot genoeg voor een volwaardig extra bed. De Bedstee en D’n Brabander hebben en verbindingsdeur en kunnen zo dus samen dienen als grote familiekamer. De kamer ’t Laantje heeft speciale faciliteiten om ook mindervaliden of gasten die moeilijk ter been zijn van een heerlijk verblijf te laten genieten.

 

Neem hier een kijkje binnen (bij ‘receptie’ kunt u verder naar de hotelkamers).

biezen 

Prijzen:

Vraag deze gratis aan.

Binnenkort direct te bekijken op onze reserverings module!

 

Kijk ook eens bij onze hotelarrangementen en aanbiedingen!

 

Ontbijt

’s Morgens kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk boeren ontbijt. Een mooi begin van de dag. Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00-10.30 uur staat het ontbijtbuffet met een keur aan streekproducten voor u klaar.

 

Inchecken graag tussen 14.00 uur tot 20.00 uur. Informeer ons even als u later denkt te arriveren. Uitchecken is mogelijk van maandag tot vrijdag van 7.00 tot 10.00 uur. Zaterdag en zondag van 8.30 tot 10.30 uur.

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook