De zalen

De Brabantse Kluis heeft twee fraaie vergaderzalen: de Abt Pfanner zaal en de Pater Eustachiuszaal. Daarnaast kunt u perfect vergaderen in de Buitenkamer en biedt ook de Bogenveranda allerlei mogelijkheden voor groepen.

 

Abt Pfanner zaal 

De Abt Pfanner zaal ligt de eerste verdieping, onder de kap van de herberg. U kuppens_fotografie_0700hebt hier zicht op het naastgelegen klooster en kunt in een natuurlijke rust vergaderen. Het is een ruime zaal waar de authentieke kenmerken van de boerderij nog goed zichtbaar. De naam van deze zaal, komt van de oprichter van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed, Abt Franz Pfanner.

 

Pater Eustachiuszaal

De Pater Eustachiuszaal ligt op de eerste verdieping aan de voorkant van onze herberg De fraaie zaal biedt u uitzicht op natuurgebied de Biezen. Het is een frisse vergaderzaal met veel daglicht. De naam van de zaal komt van Pater Eustachius die in 1890 op een steenworp afstand van de herberg geboren werd en die in Brazilië grote faam als genezer van de zieken verwierf. Zie www.patereustachius.nl

 

ronald-kramer.3145 

De Buitenkamer

De mooie Buitenkamer ligt op de begane grond en grenst aan de achterkant van het restaurant. Deze ruimte biedt wat minder privacy dan de ruimtes boven, maar is bijvoorbeeld heel geschikt voor diners, recepties en bijeenkomsten die niet zeer vertrouwelijk zijn. De Buitenkamer kijkt uit over de binnenplaats. Vanaf uw stoel heeft u een mooi uitzicht over de boerderij.

 

De Bogenveranda

Deze veranda, met de mooie oude bogen ligt aan de zijkant van het terras. U kijkt vanuit de veranda richting het klooster en de boerderij. De Bogenveranda is een ideale plek voor groepsbijeenkomsten, tuimbuildingactiviteiten en barbecues. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw activiteit.

 

Bel voor meer informatie naar: 0492-468110 of vraag direct een offerte aan: Offerte aanvragen

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook