Wildavond 1 november

Wildavond met speciaal bieren 1 november a.s. aanvang 19.00 uur.

Na de geweldige editie van afgelopen jaar, staat ook dit jaar de wildavond weer op het programma. We gaan de avond een beetje vernieuwen. De live muziek van afgelopen jaar was erg in de smaak gevallen, vandaar dat we dat dit jaar voort willen zetten. Ook de uitleg van onze slager, vormt een vast onderdeel van de avond.

Wat veranderd er dan? In plaats van een bijpassend wijnarrangement, hebben we dit jaar een bijpassend (speciaal)bier arrangement. Met natuurlijk ook uitleg van de brouwer.

En de gerechten gaan we op een vernieuwende manier serveren.

 

Een wildproeverij met bijpassende bieren, het zogenaamde foodpairing. Heerlijk kleine amuse gerechtjes die zo zijn bereid om perfect te combineren met de bieren van Brouwerij Laarbeek.

 

De Bieren worden gepresenteerd door de brouwers. Ook de slager is aanwezig die u wegwijs maakt in de wereld van het wild.

 

Diverse kleine hapjes, klassieke gerechtjes en bourgondisch fingerfood bereid met een diversiteit van wild met passende garnituren, denk hierbij aan een mini wild burger, rendang van hert, bitterbal met haas, bruschetta met huisgegaarde wildham of een mini saté van wild zwijn. Gezien nog niet alles bekend is bij onze leveranciers zal de exacte invulling later volgen.

 

Deze avondvullende gelegenheid neemt u mee op reis door het grote aanbod in wild en de beste bieren uit de collectie van Brouwerij Laarbeek.

 

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden met wild en creativiteit van de chef voor een all-in prijs van € 55,00.

 

Reserveer nu via: reserveren@brabantsekluis.nl of bel 0492-468110

 

Het menu:

Lindewit ontvangst

Met daarbij een palet van diverse wildvleeswaren met brood om de avond te beginnen.

 

Bitter Sweet Symphony

Biercocktail van Laarbeeks Brunette met kruidnagel, kaneel, sinaasappel en vlierbes.

Geserveerd met kleine rollade van gekonfijte eendenbout

 

Vliegend Blond

Laarbeeks Blond bier.

Met proeverij van wild gevogelte, bestaande uit kwartel borstje, gekonfijnte kwartelboutjes en bouillon van kwartel

 

Urtyp, Oerbier

Bier waarvan de smaken ooit zo bedoeld zijn.

Met een bijpassend wildgerecht, zoals deze ooit ontstaan zijn.

Bitterbal van hazenpeper, gebakken hazenrug en kleine wildstoof.

 

Verrassend goud

Geserveerd met en selectie van gerechtjes. Zoals langzaam gegaarde hertensukade, stoof van hert, hertensaté en rugfilet.

Deze gerechten worden op Oosterse wijze begeleid en geserveerd om samen van te delen.

Proef snel voor de schaal leeg is…..

 

“Poor men’s black velvet”

De originele black velvet bestaat uit Stout bier met champagne.

De Poor Men’s variant die wij serveren is gemaakt met cider en hem beter in balans te krijgen met het gerecht.

Lauw warme brownie met vanilleroom en bosvruchten, om de avond warm mee af te sluiten.

 

nieuws

Online reserveren

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren >

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op facebook