Reserveer nu

Madiwodo-actie

In de maanden januari, februari en maart 2020 (m.u.v. de carnavalsdagen)

€10 per gerecht

Maandag: Schnitzel met championsaus *

Dinsdag: Beefburger BBQ *

Woensdag: Boerenpannenkoek (met champignon, ui, spek en kaas)

Donderdag: Spare-ribs *

* Gerechten zijn inclusief friet en salade


 

Open rondleiding Missieklooster Heilig Bloed

Als u graag een rondleiding wil krijgen van een Zuster van het naastgelegen Missieklooster Heilig Bloed en niet met een groep bent, kunt u zich nu opgeven voor een open rondleiding.

De rondleidingen vinden plaats op:
- Woensdag 18 maart om 13:00 uur
- Vrijdag 3 april om 13:00 uur

U kunt bellen naar 0492-468110 of mailen naar reserveren@brabantsekluis.nl om op te geven. Ook kunt u zich aan de bar in het restaurant opgeven. 


 

Zondag 12 april paasbrunch

Op Eerste Paasdag hebben wij jaarlijks de traditionele Paasbrunch, van 11.00 - 13.30 uur. In de Buitenkamer staat het uitgebreide buffet met soepen, broodjes, beleg, salades, diverse warme gerechten, zoete lekkernijen, noem maar op. Bij de brunch hoort onbeperkt koffie, thee, jus d'orange, melk en ranja voor de kinderen. 

Natuurlijk brengt de Paashaas ook een bezoekje, om paaseitjes te zoeken met de kinderen in de zustertuin. Zouden dit jaar alle eitjes gevonden worden? 

De Paasbrunch is favoriet, dus wil je hierbij zijn, reserveer dan tijdig je tafel. Dit kan telefonisch 0492-468110 of per mail reserveren@brabantsekluis.nl (online reserveren is voor de Paasbrunch helaas niet mogelijk).

Prijs volwassenen  25,95
Prijs kinderen 12,95 (3 t/m 11 jaar)
Kinderen 0-2 jaar gratis


 

Zondag 10 mei moederdag bij de Brabantse Kluis

Tussen 11.00 en 13.30 uur staat er een heerlijke moederdagbrunch klaar 

De perfecte dag om uw vrouw of (schoon)moeder weer lekker te verwennen en dat kan natuurlijk het beste bij de Brabantse Kluis. Kom samen een lekker hapje eten en gezellig bij kletsen.

In de ochtend van 11.00 - 13.30 uur hebben we een uitgebreide brunch. Deze is enkel telefonisch 0492-468110 of per mail reserveren@brabantsekluis.nl te reserveren.

Vanaf 14.30 uur is het restaurant weer normaal geopend voor een late lunch, smakelijke high tea of een diner. Hiervoor kunt u wel online reserveren, maar bellen of mailen mag uiteraard ook.  

De Brabantse Kluis herbergt Hemel & Aarde