Reserveer nu

De Kluis Thuis Take Away

Welkom in onze Take Away webshop. Hieronder kunt u makkelijk de gerechten bekijken en bestellen, voor vandaag of voor een volgende dag. Geef uw bestelling minimaal een half uur vooraf aan ons door. Heeft u nog een dinercadeau kaart of een VVV cadeaukaart thuis liggen, dan kunt u deze ook inleveren voor onze heerljke take-away gerechten. Bel dan even om telefonisch uw bestelling door te geven.

Afhalen gerechten: 
Houd u a.u.b. aan de regels van het RIVM en neem voldoende (minimaal 1,5 meter) afstand van elkaar.

Diner

Bekijk hier de Take Away dinerkaart 

Af te halen tussen 16.30 - 19.30 uur. Eet smakelijk!

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Landwinkel

In onze landwinkel verkopen we leuke plattelands souvenirs. Neem eens een kijkje voor een mooi cadeautje of trakteer uzelf!

Winkel


Wil jij graag een Brabantse Kluis cadeaubon bestellen, dan kan dat hier. Voor ieder gewenst bedrag kun je online een bon bestellen.
Wil je er een leuke cadeautas bij, kom dan een cadeaubon ophalen in onze winkel. Dan pakken we deze mooi voor je in.

December maand

December, een feestmaand bij uitstek. Hieronder vindt u heerlijke feestelijke gerechten die u de hele maand kunt bestellen. Tijdens de Kerst, op Oudjaarsdag of gewoon om jezelf een keer te trakteren. 

Nu al te bestellen. Af te halen vanaf 25 november tot en met 3 januari.

Sinterklaas

Naast de onderstaande gerechten, zijn natuurlijk ook de gourmetpakketten te bestellen voor een gezellige Sinterklaasavond. Kijk hier naar de mogelijkheden.

De brunchboxes en andere heerlijke gerechten worden uitgedeeld door onze huisPiet tussen 09:30 - 12:00 uur op zaterdag 28 en zondag 29 november, zaterdag 5 en zondag 6 december. Op 29 november hebben wij zelfs vernomen dat de Sint ook tussen 09:30 en 11:15 uur aanwezig zal zijn. Extra leuk dus voor de kinderen. Zo kan Sinterklaas ook dit jaar, toch op een speciale manier gevierd worden.

De eerste 50 bestellingen krijgen gratis 3d Sinterklaas bekers. Dus wacht niet te lang met bestellen.

December

De hele maand te bestellen!

Kerst

Maak het jezelf gemakkelijk tijdens de feestdagen en haal onze heerlijke Shared Dining in huis. Geniet samen met je familie of vrienden van deze heerlijke gerechten. Genoeg om te proeven en te delen. Leg eenvoudig een laatste hand aan de gerechten, warm ze op indien nodig en geniet!

De gerechten kunnen op 24 december tussen 10.00 - 17.00 uur opgehaald worden. Bestellen kan tot uiterlijk 18 december.